Selge bilen?

Bilen din er solgt innen 30 dager – garantert.

Vurderer du å selge bilen?

BEDRE PRIS ENN PRIVAT SALG

Vi får bilen din til å vise seg fra sin aller beste side når den skal selges. Med KBIL-standarden gir vi bilen et løft som øker verdien og prisen.

KBILs markedsføringspakke:

Etter at tilstandsrapporten fra NAF foreligger – og etter evt utbedringer – klargjør vi bilen din for salg. Her gjør vi en grundig jobb for å få bilen din til å fremstå så attraktiv som mulig.

1: Prisvurdering

Du kjører bilen til KBIL, vi forteller deg hva du vil få for den. Du gir oss oppdraget med å selge bilen din, noe vi garanterer å gjøre innen 30 dager.

2: NAF-test

Bilen gjennomgår NAF-test og du får en tilstandsrapport.

3: Utbedringer

Evt. mangler påvist i tilstandsrapporten utbedres etter avtale med deg – til en fast pris som du godkjenner før vi starter.

4: Klargjøring

Bilen rengjøres omhyggelig innvendig og utvendig. Vi renser og polerer slik at den fremstår så attraktiv som mulig.

5: Markedsføring

Vi utarbeider en markedsføringspakke som består av profesjonelle fotos, 360 graders film og selgende tekst som vi legger på finn.no, vår egen hjemmeside og i sosiale medier.

6: Bilgalleri

Bilen stilles ut i vårt nyoppussede bruktbilgalleri her på Rud.

7: Oppgjør

Når bilen har funnet sin kjøper, møtes vi i våre lokaler for å fylle ut de nødvendige papirer. Rent teknisk kjøper KBIL bilen av deg og selger den videre til kunden i samme operasjon; den viktigste konsekvensen av denne fremgangsmåten, er at det er KBIL som står ansvarlig (bl a mht bruktbilgaranti) i forhold til kjøperen. Oppgjøret for salget overføres til din konto.

8: Solgt innen 30 dager

Dersom bilen ikke er solgt innen 30 dager, kan du velge å selge den til KBIL til en pris vi har avtalt på forhånd. Alternativt kan du hente bilen hos oss; du betaler da kun for NAF-testen.

PRISER

NAF-test

2,200,-

Salgsomkostninger

6,000,-
  • Klargjøring
  • Utstilling
  • Annonsering

Biler under 300.000,-

11,000,-
  • Salgshonorar

Biler over 300.000,-

16,000,-
  • Salgshonorar

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Back to top