Finansiering og forsikring

Få tilbud på finansiering av bilen du ønsker deg!

KBIL selger flere biler raskere enn andre forhandlere på samme størrelse. Slik har det vært siden starten, noe som har gjort at vi får tilgang til de gunstigste forsikrings- og finansieringsløsninger for våre kunder.

Vi samarbeider med Nordea og andre om bilfinansiering, mens Gjensidige er vår hovedpartner på bilforsikring.

Hyggelig og profesjonell bilhandel

Hos KBIL møter du folk som har greie på bil og kunnskap om markedet. Vi har 10 års erfaring med elbiler. Hos oss finner du minst 50 elbiler på lager til enhver tid. Det gjør at vi også kan levere din nye elbil på timen. Den viktigste forutsetningen for en hyggelig handel er at både selger og kjøper blir fornøyd. Vi ivaretar derfor alt papirarbeidet og tar ansvar – alle våre biler selges med garanti.

Bytterett ved bruktbilkjøp

Vi vet at det å kjøpe brukt bil er en stor investering, og vi gir deg derfor mulighet til å bytte bilen innen 30 dager – uansett årsak. Se vilkår for bytterett

Vilkår for bytterett.

  1. Bilen er kjørt inntil 1000 km siden henting. Ved overkjørte kilometer belastes kr 2,95 + mva per kilometer.
  2. Dersom bilbyttet fører til ny omregistreringsavgift dekkes denne av kunden.
  3. Kosmetisk/teknisk klargjøring og takst kr 4.000,- betales av kunde.
  4. Kostnad for utbedring av eventuelle skader eller feil/mangler som har oppstått etter at bilen ble hentet dekkes av kunden.
  5. Bytteretten forutsetter at bilen som det byttes til kjøpes for annonsert pris.
  6. Bytteretten kan kun benyttes én gang.

KBIL utfører NAF Bruktbiltest på eget verksted

Verkstedet, der vi utfører NAF Bruktbiltest og service, ligger vegg i vegg med vår elbil avdeling. Her sjekker vi alle biler grundig, noe som gir trygghet både for kjøper og selger. Feil og mangler som oppdages i NAF-testen, utbedres raskt etter bindende avtale om pris med selger. Her er vi nøye, for det er denne testen som danner grunnlaget for KBILs unike bruktbilgaranti.