Sånn fungerer det

Betaling

Oppgjør for biler gjøres med bankoverføring i forkant av utlevering av bil.  Når du har lagt inn bestillingen, mottar du en avtale til signering fra Wundercar. Når avtalen er signert med bankID får du en faktura på hele beløpet. Den inkluderer både omregistreringsavgift og eventuell fraktkostnad dersom vi skal frakte bilen hjem til deg.   Det er viktig at innbetalingen merkes med KID fra fakturaen vi har sendt deg, så vi enkelt kan se at pengene er mottatt.

Hjemlevering

Vi har mulighet til å levere bilen hjem til deg etter avtale.   For kortere avstander er dette gratis (Stor-Oslo), for resten av Norge vil transportkostnader påløpe.

Service

Alle våre biler har vedlikeholdt serviceprogrammet, og vi har mulighet til å utvide servcedekning etter behov, snakk med oss om ulike løsninger her.

Fabrikkgaranti

Alle biler vi selger er nyere bruktbiler og har fortsatt 1-3 år igjen på nybilsgarantien.   Garantien er en avtale mellom fabrikken og deg som bileier.  Her er ikke Wundercar et mellomledd.

Bilens tilstand

For din egen og vår trygghet er alle biler vurdert av en uavhengig tredjepart før salg. Alle biler kommer med en full NAF-rapport og eventuelle utbedringer vi har gjort dokumenteres og legges ved tilstandsrapporten du får.