KBIL får bedre pris enn ved privat salg

Stor etterspørsel etter bensin- og dieselbiler

I dagens marked kan det oppleves «tungt» å selge bensin- og dieselbiler privat på Østlandet. KBIL har stor pågang av kunder over hele landet, og mange av dem er på utkikk etter nyere bruktbiler (7 år/100.000 km). Vi selger bilen din raskere, ordner papirarbeidet og alt det praktiske – du får en god pris og raskt oppgjør.

Fyll ut skjemaet – få prisvurdering
Vi tar kontakt med deg etter å ha vurdert bilen i forhold til markedet og omsetningshistorikk på akkurat denne modellen.  NB! Vi selger kun biler inntil 7 år/ maks 100.000km.
  • Personopplysninger

  • Personopplysninger - end

  • Opplysninger om bilen

  • Opplysninger om bilen - end

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Har du spørsmål?
Ta kontakt!

KBIL – en helt egen standard

Da vi startet opp i 2013 introduserte vi KBIL-standarden, en prosess som garanterer rask, problemfritt og hyggelig salg av brukte biler.
1: Prisvurdering

Før du selger bilen.

2: NAF-test.

Du får tilstandsrapport på mail.

3: Utbedringer

Vi blir enige om å utbedre evt. påviste mangler og gir bindende pris på forhånd.

4: Klargjøring

Grundig inn- og utvendig rengjøring, profesjonelt utført.

5: Markedsføring

KBILs markedføringspakke inkluderer profesjonell film og fotografering utført i vårt eget studio. Vi skriver en selgende tekst og publiserer på finn.no, i sosiale medier og på vår egen hjemmeside.

6: Bilgalleri

Bilen presenteres i vårt bilgalleri. Vår butikk på Rud er stor, ren og ligner på en nybilbutikk.

7: Raskt oppgjør

Når bilen er solgt, møtes vi i våre lokaler og fyller ut de nødvendige papirene. KBIL står ansvarlig overfor kjøper, pengene er på din konto umiddelbart etter at salget er gjennomført.

8: 30 dager garanti.

Hvis bilen ikke er solgt innen 30 dager, kan du velge å la KBIL kjøpe den til en forhåndsavtalt pris. Alternativt kan du hente bilen hos oss; du betaler bare for NAF-testen og eventuelle utførte reparasjoner.

Selger flere biler fordi vi tar innbytte

KBIL er en av få bruktbilforretninger som også tar biler i innbytte. Dette gjør at vi kommer i kontakt med flere reelle bilkjøpere enn andre, selvsagt også de som vurderer å selge sin bil privat.

7 år/100.000 km – alle våre biler selges med garanti

KBIL har et godt omdømme sammenlignet med mange andre i vår bransje. Den viktigste grunnen til at vi har fornøyde kunder (sjekk gjerne kundevurderingene på Facebook), er at vi selger nyere brukte biler i god stand og med garanti. Bilene vi selger er ikke eldre enn 7 år, og de har ikke gått mer enn 100.000 kilometer. Vi er selvsagt behjelpelige med tips og kontakter for salg av biler som ikke møter disse kriteriene.

Du tjener fort inn mesteparten av de 19.900 kronene vi tar for jobben.

På grunn av at vi har kunder fra hele landet – og at bilen din blir flott presentert – oppnår vi en høyere salgspris. Det betyr at vår pris for å ta jobben og ansvaret helt eller delvis dekkes inn av økt salgspris (utbedringskostnadene må uansett dekkes av deg, enten ved at de gjennomføres eller i form av prisavslag).

Back to top