ERFARING OG KUNNSKAP MED ET SMIL!

Da Magnus Groseth startet KBIL i 2013, var ambisjonen å løfte kjøp og salg av brukte biler til et nytt nivå. Effektiv utbedring av feil, bedre presentasjon og markedsføring og mer profesjonell, trygg og ryddig handel med fokus på gode kundeopplevelser. Dette fundamentet har skapt fornøyde kunder og kontrollert vekst.

KBIL er i dag et moderne elbilsenter, som også selger nye biler, i flotte lokaler på Rud i Bærum. Selskapet har også vokst på personalsiden; alle er håndplukket av Magnus for å forsterke KBILs styrker – bilinteresse og -kunnskap i kombinasjon med evne til og ønske om å skape gode kundeopplevelser. Sjekk gjerne våre mer enn 100 kundevurderinger på Facebook.

Magnus Groseth

Magnus Groseth

Daglig leder

KBILs leder har mer enn 10 års erfaring fra MC- og bilbransjen, blant annet fra Birger N. Haug hvor han flere ganger ble kåret til Årets nybilselger. Magnus er i seg selv fartsfylt og liker at ting blir gjort grundig og raskt. Involvert i alle deler av KBILs drift, og står på for at ansatte og kunder alltid skal være fornøyde.

Fredrik Heide

Fredrik Heide

Senior selger

Fredrik, som har jobbet hos oss siden 2015, er en viktig bidragsyter til KBILs vekst og gode omdømme. Som alle her er han over gjennomsnittet bilinteressert, positiv og løsningsorientert.

Harald Rustan

Harald Rustan

Selger

Harald er en hyggelig og bilinteressert selger, utdannet fra Bil Akademiet i Oslo.
Elsker alt som har med bil og gjøre.

Robin Paulsen

Robin Paulsen

Selger under opplærling

Bilinteresserte Robin er nyutdannet fra Bil Akademiet, og er utleverings ansvarlig hos KBIL.

Han passer på at du for grundig opplæring  ved overlevering av din nye bil.

Kontakt

  • Hva kan vi hjelpe deg med?

Back to top