BRANSJEKUNNSKAP OG ERFARING MED ET SMIL!

Da Magnus Groseth i 2013 startet KBIL, var det med en plan for å løfte opplevelsen av å selge og kjøpe brukt bil til et nytt, høyere nivå. Grundigere test av bilene før salg, tettere oppfølging av nødvendige reparasjoner, mer omhyggelig inn- og utvendig klargjøring og en mer omfattende annonseringsløsning.

Denne prosessen, KBIL-standarden, er også grunnen til at KBIL har etablert et eget testløp, vegg-i-vegg med butikken og bruktbilgalleriet,der NAF ansatte kan utføre NAF-Bruktbiltest

Om vi har klart å løfte salg og kjøp av brukt bil til et høyere nivå – også når det gjelder trygg handel og oppmerksom kundeservice – er ikke opp til oss selv å vurdere. Sjekk gjerne våre mer enn 100 kundevurderinger på Facebook.

Magnus Groseth

Magnus Groseth

Daglig leder

Magnus er privilegert fordi han jobber med det han har vært glødende opptatt av siden han var liten, biler og mennesker. Han har mer enn 10 års erfaring fra MC- og bilbransjen, blant annet hos Birger N: Haug hvor han flere ganger ble kåret til Årets nybilselger. Da Magnus fikk idéen til å starte KBIL, var det fordi han ønsket å gi kjøpere av brukte biler like god trygghet og service som man ellers forbinder med kjøp av nybil.

Fredrik Heide

Fredrik Heide

Selger

Fredrik har jobbet for KBIL siden Mars 2015. Fredrik sine hovedoppgaver er salg, fotografering og publisering av våre bilannonser. Positiv, engasjert og en type som ordner ting; Fredrik går den ekstra milen for at du som kunde skal bli fornøyd.

MR X

MR X

?

KBIL er stadig under utvikling og det kan være vi er på utkikk etter deg ?

Hva kan du bidra med ?

  • +47 240 77 999

FINN BILEN DU LETER ETTER

Back to top