Om KBIL

Erfaring og kunnskap med et smil!

Da Magnus Groseth startet Kbil i 2013, var ambisjonen å løfte kjøp og salg av av brukte biler til et nytt nivå. Effektiv utbedring av feil, bedre presentasjon og markedsføring og mer profesjonell, trygg og ryddig handel med fokus på gode kundeopplevelser. Dette fundamentet har skapt fornøyde kunder og kontrollert vekst.

Kbil er i dag et moderne elbilsenter, som også selger nye biler, i flotte lokaler på Rud i Bærum. Selskapet har også vokst på personalsiden; alle er håndplukket av Magnus for å forsterke Kbils styrker – bilinteresse og -kunnskap i kombinasjon med evne og ønske om å skape gode kundeopplevelser. Sjekk gjerne vår mer enn 200 kundevurderinger på Facebook 

0
Solgte biler
0
Anmeldelser på Facebook
0
Kaffekopper per dag

"Vi er lidenskapelig opptatt av elbil, og vi vet at fornøyde kunder er vår aller beste markedsføring."

Vårt team

Magnus Groseth

Daglig leder

KBILs leder har mer enn 10 års erfaring fra MC- og bilbransjen, blant annet fra Birger N. Haug hvor han flere ganger ble kåret til Årets nybilselger. Magnus er i seg fartsfylt og liker at ting blir gjort grundig og raskt. Involvert i alle deler av KBILs drift, og står på for at ansatte og kunder alltid skal være fornøyde.

Håkon Sataøen

Markedsansvarlig

Håkon er markedsansvarlig hos KBIL og trives best med et kamera i hånden!

Fredrik Heide

Senior selger

Fredrik, som har jobbet hos oss siden 2015, er en viktig bidragsyter til KBILs vekst og gode omdømme. Som alle herer han over gjennomsnittet bilinteressert, positiv og løsningsorientert.

Andrzej Brudnicki

Klargjører

Andrzej sørger for at bilene er rene og pene ved overlevering til kunder.

Harald Rustan

Selger

Harald er en hyggelig og bilinteressert selger, utdannet fra Bil Akademiet i Oslo. Elsker alt som har med bil og gjøre.

Robin Paulsen

Selger

Bilinteresserte Robin er nyutdannet fra Bil Akademiet, og er utleveringsansvarlig hos KBIL. Robin passer på at du får grundig opplæring ved overlevering av nye bil.