Wundercar

Velkommen til Wundercar

Vi i Wundercar jobber hver dag for å gjøre kjøp av bruktbil til en bedre opplevelse. Vi har røtter tilbake til 2013 og selger flere hundre biler i året. Vår primærvirksomhet er salg av nyere bruktbiler som har vært på abonnement hos Fleks AS.  I tillegg tar vi inn noen andre biler i forbindelse med innbyttebiler fra kunder, eller at vi ser gode alternativer i markedet.  I tråd med tidsånden er de fleste bilene vi selger elektriske, men vi har en og annen bensin, diesel og hybrid tilgjengelig.   

Hos oss skal du alltid få en profesjonell, trygg og ryddig handel med fokus på gode kundeopplevelser.  Alle våre biler har kjent historikk og alle er testet av eksternt NAF-senter for å gi deg den tryggheten du trenger når du kjøper bil.   

Vi er trygge på kvaliteten på våre biler, men skulle det likevel oppstå komplikasjoner i etterkant av handelen rydder vi opp så du blir fornøyd.  Vi vil gjerne gjøre oss fortjent til din neste bruktbilhandel også.

Sjekk gjerne våre mer enn 200 kundevurderinger på Facebook, eller kontakt oss om det er noe du lurer på.

Psssst…det er ikke utenkelig at vi får et nytt navn, har du noen forslag?

Spørsmål og svar

Dersom du vil besøke oss har vi per i dag to lokasjoner, en på Rud og en på Hellerudsletta, rett utenfor Oslo på vestsiden og østsiden. Du trenger derimot ikke reise til oss, vi leverer biler over hele landet.

Abonnement ligner på leasing, men det er mulighet for bytte av bil underveis og sette avtalen på pause. De fleste bilene er pent kjørt av en bruker gjennom hele perioden. Bilene er av nyere karakter, med ett eller flere år igjen på nybilgarantien. Får vi likevel inn en bil som trenger litt mye kjærlighet gjør vi denne tilgjengelig på vår Outlet-brand for de som liker å drive med bil selv.

0
Solgte biler
0
Anmeldelser på Facebook
0
Kaffekopper per dag

"Vi er lidenskapelig opptatt av bil, og vi vet at fornøyde kunder er vår aller beste markedsføring."