Selge bilen?

Bilen din er solgt innen 30 dager – garantert.

Vurderer du å selge bilen din?

BEDRE PRIS ENN PRIVAT SALG

Vi får bilen din til å vise seg fra sin aller beste side når den skal selges. Med KBIL-standarden gir vi bilen et løft som øker verdien og prisen.

KBILs markedsføringspakke:

Etter at tilstandsrapporten fra NAF foreligger – og etter evt utbedringer – klargjør vi bilen din for salg. Her gjør vi en grundig jobb for å få bilen din til å fremstå så attraktiv som mulig.

Fastpris: kr 19.900,-

1: Prisvurdering

Du kjører bilen til KBIL, vi forteller deg hva du vil få for den. Du gir oss oppdraget med å selge bilen din, noe vi garanterer å gjøre innen 30 dager.

2: NAF-test

Bilen gjennomgår NAF-test og du får en tilstandsrapport.

3: Utbedringer

Evt. mangler påvist i tilstandsrapporten utbedres etter avtale med deg – til en fast pris som du godkjenner før vi starter.

4: Klargjøring

Bilen rengjøres omhyggelig innvendig og utvendig. Vi renser og polerer slik at den fremstår så attraktiv som mulig.

5: Markedsføring

Vi utarbeider en markedsføringspakke som består av profesjonelle fotos, 360 graders film og selgende tekst som vi legger på finn.no, vår egen hjemmeside og i sosiale medier. Dersom bilen din ikke er solgt i løpet av de første dagene annonsen ligger ute, vil den i tillegg bli eksponert gjennom Blink (et utvidet annonseprodukt fra finn.no). Da vil annonsen også vises for kunder ser på merket/modellen på VG, Aftenposten eller andre nettaviser.

6: Bilgalleri

Bilen stilles ut i vårt nyoppussede bruktbilgalleri her på Rud.

7: Oppgjør

Når bilen har funnet sin kjøper, møtes vi i våre lokaler for å fylle ut de nødvendige papirer. Rent teknisk kjøper KBIL bilen av deg og selger den videre til kunden i samme operasjon; den viktigste konsekvensen av denne fremgangsmåten, er at det er KBIL som står ansvarlig (bl a mht bruktbilgaranti) i forhold til kjøperen. Oppgjøret for salget overføres til din konto.

8: Solgt innen 30 dager

Dersom bilen din ikke er solgt innen 30 dager, kan du velge å la KBIL kjøpe den til en forhåndsavtalt pris. Alternativt kan du hente bilen hos oss; du betaler da kun for NAF-testen.

Den grundige jobben vi gjør for å presentere bilen din i topp stand, fører til at vi oppnår en høyere bruktbilpris enn du vil få ved å selge den privat.

Som oftest vil denne verdiøkningen langt på vei dekke inn de 19.900 kronene vi tar for jobben med å selge den. I praksis betyr det at vi gjør hele jobben og tar ansvaret for evt. reklamasjoner samtidig som du sitter igjen med omtrent det samme som ved privat salg.

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Back to top